Дентална медицина

Всеки човек заслужава да има здрави зъби и венци. Като лекар по дентална медицина моята най - важна мисия е да допринеса за вашето здраве в устната кухина най – вече чрез правилна информация и профилактика. Тук можете да намерите повече информация за услугите предлагани от Д-р Никола Венелинов.

За да имате красива усмивка и здрави зъби е необходимо да полагате редовни грижи и внимание. Като специалист в областта на дентална медицина Д-р Венелинов ще отговори на всички ваши въпроси, свързани със здравето на зъбите ви. За да бъде лечението адекватно и максимално съобразено с вашите нужди , ще ви да бъде съставен план на лечение, който максимално да съответства на съвременните разбирания за естетика и функционалност.

При посещение на зъболекар много голям от процент от хората изпитват притеснение още вечерта преди отиването в кабинета. Като човек стоял от двете страни на стола, Д-р Венелинов, осъзнава това отлично. Затова тук основната грижа ще е да се чувствате максимално комфортно в стоматологичния кабинет.

При първото посещение ще бъде извършен пълен преглед, при който ще установим състоянието на зъбите и усмивката ви. Ще бъдете информирани наличието на кариеси,  състоянието на венците и захапката ви. Ще обсъдим всички проблеми, който имате в устната кухина и как да ги решите. Също ще бъде отговорено на всички зададени от вас въпроси относно хигиената и поддръжка на зъбите, естетика и профилактиката на бъдещи проблеми.

Истинската стоматология не се ограничава до съвкупност от услуги, от който пациентите могат да изберат. Тя трябва да информира пациента и предотвратява бъдещи проблеми в устната кухина. За да бъде изпълнен както трябва този процес е нужна мотивация от страна на пациента сам да си помогне и да изпълнява всичко, което му е препоръчано, така и мотивация на доктора да бъде изчерпателен с информацията как може да бъдат избегнати бъдещи проблеми със зъбите. Процеса е двустранен.

Web design and development by DigiFox

Контакти

Телефон за връзка: 089 841 3077


Имейл: [email protected]