Моделиране на скули

Оформяне на скули и намаляване на назолабиалните бръчки

При подчертаване на формата на скулите те издърпват леко кожата като по този начин намаляват дълбочината на назолабиалните бръчки.

Повечето пъти за да има ефект са нужни поне 2 мл. хиалуронова киселина. Колкото е по – плоска лицевата област толкова по – голямо количество филър е нужно.

Съвременната методика цели първо повдигане на тъканта чрез поставяне на филър в скулите и след това при нужда може да бъде поставен в назолабиалните бръчки.

Назолабиални бръчки

Назолабиални гънки или бръчки започват от външния ръб на ноздрата и стигат до външния ъгъл на устата. С възрастта те се уголемяват и придават старчески вид на лицето. Могат да бъдат запълнени с филър по показания след като специалист прецени, че има нужда.

ВАЖНО ! При силно увиснали бузи колкото и да пълним назолабиалните бръчки няма да бъде постигнат желаният ефект.

По законите на гравитацията. Колкото повече филър има в тях толкова по – тежка е тъканта и повече увисва.

Филър в назолабиалните бърчки би бил ефективен при жени на възраст от 30-45 години, с умерена лицева дехидратация, с тънко лице, когато няма така наречените увиснали бузи.

Попълването на бръчки е много ефективно на мъжкото лице.
Мъжката кожа е по-дебела от женската, а увисналите тъкани с възрастта се появяват много по-късно. В същото време бръчките са много дълбоки и остри, на практика представляват бразди. Съответно запълването на тези бразди дава веднага ярък ефект против стареене.Web design and development by DigiFox

Контакти

Телефон за връзка: 089 841 3077


Имейл: [email protected]