Естетична медицина

Нашето лице е най-комуникативната част от тялото. Това е нашата визитна картичка. То може да отвори хиляди врати, но може и точно обратното. От лицето придобиваме съзнателна и несъзнателна информация за човека, с който общуваме. Само по себе си за него е важно да изглежда младиo, свежо, жизнено и здраво.

Когато подлагате лицето си на естетични корекции, никога не забравяйте, че за да бъде то уникално е важно да бъде хармонично. В човешкото тяло винаги има асиметрия между лявата и дясната половина. Защо това е така има много теории, но това в случая не е важно. Важно е в случая, че абсолютно симетричното лице не прилича на човешко, а по скоро има кукленски и изкуствен вид. Леките асиметрии оформят характера и ни правят хора в най-чистата ни форма.

Другата истина е, че човек е най – красив когато е щастлив. Вътрешната красота и чистота влияе на външната както и обратното. Когато човек има проблем в лицевата област, това го притеснява и прави нещастен. Много е важно да се наблегне и на двата вида красота като се спазва баланса. По този начин ще живеете пълноценен и осъзнат живот.

Много е важно когато прецените да се подложите на естетична корекция да го направите заради собственият си усет за красота и хармония, а не под влияние на външни фактори като мнението на хора и социални медии търсещи изгода от това.

В съвременното общество всеки иска нещата да се получат бързо ,веднага и максимално добре. Това доста, често е невъзможно въпреки обещанията, който ви биват дадени. При процедурите за подмладяване и освежаване на лицето, винаги съветвам пациентите си да се качим по стълбите, а не с асансьора ! Какво значи това ? Това означава, че с минимални, корекции се стремим да придадем желаният красив и естествен вид на лицето. Не правим всичко на веднъж и не слагаме големи количества. По този начин имаме предвидим резултат и можем да избегнем голяма част от нежеланите ефекти. Като цяло процеса е по – бавен, но със сигурност си заслужава.

Най-честите процедури за подмладяване в лицевата област са процедурите с ботокс, филъри в устни, назолабиални гънки, скули, брадичка, мезотерапия за подхранване на кожата и изглаждане на малки бръчки.

Web design and development by DigiFox

Контакти

Телефон за връзка: 089 841 3077


Имейл: [email protected]